Sterk binnen industriële markten

Met de breedschaligheid aan inzetbare K+S KALI GmbH Life Sciences & Additives producten bereikt Brink Business de industriële markt. Via de hieronder aangegeven segmenten krijgt u rechtstreeks van K+S KALI GmbH informatie binnen van het aangeklikte segment. Vanzelfsprekend staan wij aanvullend graag volledig tot uw dienst. Mail of bel ons, voor u met u bereiken wij het gewenste doel.

Met het agentuur van Chemische Fabrik Kalk GmbH (CFK) binnen de Nederlandse markt vertegenwoordigt Brink Business een competente en betrouwbare partner in diverse basischemicaliën. Met een perfect samengesteld productenrange van CFK kan vrijwel alle industriële markten worden bediend, hetzij voor industrieel-technische doeleinden als voor producten in levensmiddelenkwaliteit. Denk daarbij o.a. chemie, glasblazerij, metaalverwerking, wasmiddelfabrikanten, brouwerijen. Specialisatie en innovatie staan daarbij altijd dagelijks op het programma.

Via de link hieronder krijgt u rechtstreeks van CFK informatie binnen van het aangeklikte segment. Komt een specifiek product niet in de lijst voor? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen een gerichte oplossing vinden.


B
rink Business – voor u met u.